top of page

Lyt til mit webinar om internationale

Lyt med på mit webinar fra i går om diversitet i danske virksomheder, om hvordan vi kan blive bedre til at onboarde internationale og om os danskere. Jeg taler om, at selv en diplomat (læs: undertegnede) kan have svært ved den diversitet - og at man desværre ikke er kulturelt intelligent bare fordi man har rejst meget ...


Jeg kommer også ind på nogle af de sager jeg har mødt i mit arbejde som ledelsescoach, rådgiver og som partner i forskningsprojektet Onboard Denmark. Ret trælse sager, som måske kunne have været undgået, hvis der var mere opmærksomhed om:


1: Onboarding af udlændinge er ikke standard onboarding, men går ind og rører ved organisationens kultur, så "ignore at your own peril".


2: Ledere skal lede! Spørgsmålet om internationale påvirker alle dele af virksomheden, herunder trivslen hos både internationale og danskere, så der er behov for ledelsesinvolvering.


Og 3: Vi skal turde at diskutere sprog, ledelsespraksis, samarbejdsmåder og alt det andet, som vi lægger vægt på i vores virksomhedskultur. For der kan gå knas i mødet med de internationale, hvis vi ikke er meget klare. Vi skal kunne sætte ord på, hvad vi ikke vil gå på kompromis med, og hvad vi gerne vil forandre. Diskussionen skal tages nu, ellers ender det med at vi bliver bange for at sige ting højt af bekymring for gå galt med diversiteten.


Jeg vil påstå, at det ikke er raketvidenskab - men det kræver opmærksomhed og gensidig respekt. Og måske endda at alle er åbne for at lære noget 🙂


Jeg håber I vil se med - og glæder mig til at fortsætte diskussionen.


#diversitet#onboarddenmark#talks

Athenas Danmark


https://youtu.be/kxYN7heMhE8

0 views0 comments
Recent posts
bottom of page